maandag 14 juli 2008

Babbelkous

Oorspronkelijk was ik van plan om hier een uitgebreid verslag achter te laten van het voorbije weekend. Het bevatte alle ingrediënten om een leuke soap te maken. Maar bij nader inzien ga ik het laten. Misschien dat u het allemaal nog eens tegenkomt in één of ander kortverhaal... want dat zit er echt wel in. Grappige dingen, heel emotionele momenten, lange intieme gesprekken...
Het was een weekend dat ik niet snel zal vergeten. Ook voor mezelf was het heel erg leerrijk. Maar erover schrijven, dat lukt nog niet al te best. Sommige dingen moeten nog wat bezinken, andere dingen heb ik al kunnen delen.
De voorbije week heb ik trouwens nog wat over mezelf geleerd. Waar ik een tijdje geleden nog schreef dat ik een hekel heb aan chatten, moet ik dat nuanceren. Want met de juiste gesprekspartner, kan dat reuze leuk zijn. Ik heb er vooral een hekel aan als er allerlei code-berichten op me afkomen. Spreektaal en afkortingen zijn niet zo aan mij besteed, dan moet ik alles 2 of 3 keer herlezen voor ik het door heb. Geef mij maar gewone volzinnen (ook al zijn de hokjes van msn soms een beetje klein voor mij ;o)). Zolang ik maar het idee heb dat er goed gecommuniceerd wordt.
Misschien hadden mijn leerkrachten vroeger toch wel een beetje gelijk, toen ze me een echt "viswijf" noemden. De enige constante die je op al mijn rapporten terug vindt, van het 1ste leerjaar tot het 6de middelbaar, is "praat teveel in de les"... En als ik niet kan praten, dan schrijven we maar, zoals hier... :o)

2 opmerkingen:

Lentesneeuw zei

viswijf :oD

Margo zei

Smijt het in de groep meneer! Toch zalig om chattend een babbelkous te woord staan.
Chatten is bij mij al heel lang geleden, 'k zou de draad eens moeten zoeken en hem weer oppakken. Ik deed dat graag, chatten. Schrijvend ben ik ook een tettergat. 't Is maar dat je 't weet, kwebbelmarjet.