dinsdag 8 juli 2008

Here's looking at you, kid

Wel Maike, je hebt dat eigenlijk heel goed gezien, ik wil teveel forceren op een date. Maar het was gewoon de bedoeling een babbeltje te doen en ik dacht dat we na een uurtje of zo wel uitgepraat zouden zijn. Dat is dus wat uitgelopen.
De klik was echt wel wederzijds, daar hebben we achteraf echt wel over gepraat. Een half woord was genoeg om alles duidelijk te maken, zelfs zonder woorden begrijpen we elkaar. We keken elkaar aan en ... maar soit, laat ik er hier mee ophouden voor het helemaal melig wordt.
We blijken echt wel erg veel gemeen te hebben, zo ook dat uitvergroten. We blazen dingen graag al eens op. Zij legde de link naar "Casablanca"... en meteen was ik jaloers dat zij er eerst op gekomen was ;o)
Mooi oorlogsdrama, maar die scene waar Humphrey Bogart afscheid neemt van Ingrid Bergman (geen idee wat de namen van de personages waren), die vond ik altijd wat té. Het was toch een beetje teveel van het goede vond ik. Maar hoe kan je alles beter uitvergroten dan met zo'n schitterend filmmoment?.
We laten nu dus ons verstand spreken en koesteren onze vriendschap. Want het is tenslotte toch altijd leuk iemand te hebben die alles wat je zegt ook meteen begrijpt.
Zoals zij het schreef in haar mail : we'll always have...Antwerp :o)
1 opmerking:

maike zei

:-)

Het kan echt deugd doen als je iemand hebt die je met weinig woorden begrijpt...geniet daar maar lekker van.

groetjes